divendres, 5 de maig del 2017

Treballem a EART

El dimecres 3 de Maig els alumnes/artistes i els components de El Trastero vàrem compartir una jornada de treball de 4 hores al nostre taller i a les instal·lacions d'EART.

Sortir del centre per retrobar-nos en un altre context més proper a les intencions del projecte propicia altres maneres de conèixer-nos, comunicar-nos i apropar-nos.











6 comentaris:

  1. Aquesta excursió em va agradar molt perque vam poguer compartir les nostres identitats entre tots nosaltres. Tots vam col·laborar en aquest treball i la veritat es que va quedar molt bonic, peroque tothom va aportar les seves idees i la seva creativitat.
    ATT: Olga R.

    ResponElimina
  2. Disposar d'una jornada intensiva de pràcticament quatre hores dedicades a la producció artística és un luxe. Avui experimentem la creació al taller, el treball com artistes, la nostre relació (física i material) amb l'obra. Som pensaments, reflexions, mans, mirades i traços al voltant de La meva, la teva, la nostra IDENTITAT.

    ResponElimina
  3. Nayla: És una pena no haver pogut anar a aquella sortida. Per el que els meus companys m'han comentat van gaudir molt i em van explicar que va ser molt interessant.

    ResponElimina
  4. Nayla: És una pena no haver pogut anar a aquella sortida. Per el que els meus companys m'han comentat van gaudir molt i em van explicar que va ser molt interessant.

    ResponElimina
  5. Va ser una excursió molt interessant i divertida!! -NB

    ResponElimina
  6. No vaig anar però m'han dit que era divertit.

    ResponElimina