dimarts, 30 de maig del 2017

Tots junts es millor


La consciència grupal ens apropa. El treball en equip ens dona força.




"La creativitat és una disposició a la originalitat." 
Barron and Harrintong (1981)








9 comentaris:

  1. Aquesta creació la veritat es que quan anava muntant em feia refleccionar sobretot sobre el compañerisme. M'ha agradat molt com em col·laborat tots en aquest treball, ha quedat molt bé. ATT: Olga R.

    ResponElimina
  2. És emocionant ser testimoni de com el treball en equip ha propiciat la vostre consciència grupal i heu guanyat habilitats i funcions.
    Va caler acordar, aprendre a delegar i integrar de forma harmònica i coordinada les funcions i les activitats desenvolupades per diferents companys, compatir responsabilitats i apuntar cap a un objectiu comú.... Heu crescut com a grup humà. Hem sento molt orgullosa de tots vosaltres.

    ResponElimina
  3. Nayla: m'ha agradat molt fer aquests treballs en grup. Aquest és el meu preferit perquè és una comvinació de tot l'equip i és el que te mes sentit per a mi.

    ResponElimina
  4. m'ha agradat molt el resultat final del projecte conjunt perque al principi era una cosa totalment diferent a més va ser un projecte molt nostre.

    ResponElimina
  5. maria amor
    em va agradar molt perque m'agraden molt els collages i més tots junts, el resultat va ser molt interessant.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. M'ha semblat molt divertit per que hem juntat el treball individual i en grup y han sortit treballs molt bons, a mes de que totes les propostes d'activitats han sigut bonisimes.-Anna Hidalgo

    ResponElimina
  8. Tot i que no vaig estar en aquesta activitat, m'ha agradat molt el resultat final.

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina