divendres, 24 de març del 2017

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE

“En creació” és un projecte educatiu que proposa oferir a l’alumnat la experiència de viure un procés creatiu artístic en la assignatura de Visual i Plàstica , conjuntament amb artistes en actiu. Al projecte cerquem una col·laboració a nivell d'igualtat , en la que tots tinguin la oportunitat de expressar la seva creativitat al voltant de un mateix fil conductor. Sense deixar ningú enrere, sense canvis, a la mateixa aula i amb els mateixos horaris. Així, tots junts, convertirem a l'art en la nostra assignatura.

Aquesta proposta implica treballar durant el tercer trimestre de l’any escolar 2016-2017 amb tota un aula (32 alumnes) de l’assignatura optativa de Visual i Plàstica de 4º ESO, a càrrec de la professora Ada Vázquez, del centre educatiu IES Lluís Domènech i Montaner.

El col·lectiu artístic El Trastero , fundat el any 2013 a Barcelona, són els artistes responsables de conduïr el projecte. El seu treball es fonamenta en la barreja de diferents llenguatges (arts plàstiques i visuals, fotografia, collage...) tot cercant una comunicació honesta i directa. Actualment el col·lectiu es artista resident a EART- Experimentem amb l'ART on desenvolupen la seva tasca artística.

Aquest projecte compta amb el suport i l'assesorament educatiu de Experimentem amb l'ART, associació amb més de 20 anys de trajectòria en l’àmbit de l’art i l’educació. 

Volem agrair al IES Lluís Domènech i Montaner el seu imprescindible suport.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada